fbpx

Munki Day

Elke schoolvakantie organiseren wij Munki Days. Hier kan je van 9 uur tot 16 uur komen freerunnen in onze hal! Tussen de spellen door is er natuurlijk vrije tijd om bijvoorbeeld je tricks te oefenen of even te gamen!

Kosten € 60 euro

  • Meedoen met leuke actieve spellen
  • Eten en drinken verzorgd door ons
  • Vanaf 7 jaar en ouder
  • Korting bij boeken van meerdere dagen
  • Met leuke thema’s zoals Nerf Battle!

Munki Summer Days

Deze zomervakantie hoef jij je niet te vervelen want wij organiseren speciale Munki Summer Days. Hier kan je de hele dag komen freerunnen van 9 tot 16 uur!

Deze zomer zijn de Munki Days voor een gereduceerd tarief en hebben dan ook een iets andere insteek. Vanwege de hitte zal de intensiteit wat lager zijn en zal er meer tijd zijn voor vrij trainen en een vrije invulling.

Eén dag voor € 30 euro
Drie dagen voor € 75 euro
Vijf dagen voor € 100 euro

Summercamp

Munki Summercamp komt er weer aan! Bij groepsaccomodatie de Kievit in Esbeek gaan wij een onvergetelijk kamp organiseren waar jij bij moet zijn!! Natuurlijk zal freerunnen tijdens het kamp centraal staan, maar gaan wij ook heel veel andere toffe dingen beleven.

Wij organiseren dit kamp van 21 tot 25 augustus dus save the date! Meedoen kan vanaf 7 jaar.

Voor degene die helaas niet bij het hele zomerkamp aanwezig kunnen zijn hebben wij ook dagtickets beschikbaar. Deze losse dagen hebben verschillende toffe thema’s.

Dagtickets
22 augustus
23 augustus
24 augustus
Thema’s worden nog bekendgemaakt.

Hier een kleine fotoimpressie van Munki Summercamp 2022. Mocht je een foto liever verwijdert willen hebben dan horen wij dat graag. Ook is het niet toegestaan om de foto’s te gebruiken.