fbpx

Munki Day

Elke schoolvakantie organiseren wij Munki Days. Hier kan je van 9 uur tot 16 uur komen freerunnen in onze hal! Tussen de spellen door is er natuurlijk vrije tijd om bijvoorbeeld je tricks te oefenen of even te gamen!

Kosten € 60,- euro

  • Meedoen met leuke actieve spellen
  • Eten en drinken verzorgd door ons
  • Vanaf 7 jaar en ouder
  • Korting bij boeken van meerdere dagen
  • Met leuke thema’s zoals Nerf Battle!

Munki Summer Days

Deze zomervakantie hoef jij je niet te vervelen want wij organiseren speciale Munki Summer Days. Hier kan je de hele dag komen freerunnen van 09:00 tot 16:00 uur!

Deze zomer zijn de Munki Days voor een gereduceerd tarief en hebben dan ook een iets andere insteek. Vanwege de hitte zal de intensiteit wat lager zijn en zal er meer tijd zijn voor vrij trainen en een vrije invulling.

Eén dag voor € 29,95 euro
Drie dagen voor € 74,95 euro
Vijf dagen voor € 99,95 euro

Haarlem
Dinsdag 26 juli
Woensdag 27 juli
Donderdag 28 juli
Vrijdag 29 juli
Zaandam
Maandag 1 augustus
Dinsdag 2 augustus
Woensdag 3 augustus

Summercamp

Munki Summercamp komt er weer aan! Bij groepsaccomodatie Costa Del Zeumeren gaan wij een onvergetelijk kamp organiseren waar jij bij moet zijn!! Natuurlijk zal freerunnen tijdens het kamp centraal staan, maar gaan wij ook heel veel andere toffe dingen beleven.

Wij organiseren dit kamp van 18 tot 21 juli dus save the date! Meedoen kan vanaf 7 jaar.

Voor degene die helaas niet bij het hele zomerkamp aanwezig kunnen zijn hebben wij ook dagtickets beschikbaar. Deze twee dagen hebben verschillende toffe thema’s.

Dagtickets
19 juli – Water Parkour
20 juli – It’s All Fun & Games