fbpx

Freerunning Les in Castricum

Onze nieuwste freerunhal gaat na de zomer open! De hal bevindt zich op de Schulpstet 21 in Castricum. Goed te bereiken vanaf Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Heiloo.

In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Beginnerscursus / Proefles

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn.

De eenmalige cursus is elke zondag en duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Meedoen kost € 10,-. Aanmelden kan met de knop hierboven. Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Klik dan op de ‘Inschrijven Vaste Les’ knop hieronder!