fbpx

Beginnerscursus / Proefles

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn.

De eenmalige cursus is elke zondag en duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Meedoen kost € 10,-. Aanmelden kan met de knop hierboven. Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Klik dan op de ‘Inschrijven Vaste Les’ knop hieronder!

Freerunning Les in Haarlem

In Haarlem geven wij freerunning in onze hal aan de Grijpensteinweg 5. Deze locatie is goed te bereiken vanuit Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en Aerdenhout.

In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.