fbpx

Lesrooster Zaandam

Freerunning Les in Zaandam

Onze toffe freerunhal bevindt zich op de Noordervaldeurstraat 15 in Zaandam. Goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Koog aan de Zaan en Wormerveer. In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden.

In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Al onze coaches hebben een freerunning achtergrond en we zorgen dat iedere leerling de aandacht krijgt om elke les met een succesbeleving naar huis te gaan.

Beginnerscursus / Proefles

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn. De eenmalige cursus is elke zondag en duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Meedoen kost € 5,-. Aanmelden kan met de knop hierboven.

Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Klik dan op de ‘Inschrijven Vaste Les’ knop hieronder!

Jeugdfonds Sport

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.

Freerun voor Peuters

Bij de Mini Munki’s kunnen de allerkleinste onder ons komen freerunnen! Dit zijn lessen voor kids van 2 tot en met 6 jaar. Voor nu worden deze lessen alleen nog gegeven in Haarlem en Zaandam.

Topsport

Met meerdere keren eerste plek met de Nederlands kampioenschap is Munki Motion de school voor toptalent in Nederland. Voor de leerlingen die toe zijn aan meer uitdaging hebben wij ook advanced lessen. Voor de echte talenten bieden wij ook een topsport programma en zullen we met het wedstrijdteam alle competities in Nederland afgaan!