fbpx

Mini Munki’s

Sporten voor peuters? Bij Munki Motion bieden wij sinds kort peutergym 2.0 aan. Hierbij hebben wij gekeken naar de traditionele vormen van peutergym en dit samengevoegd met onze ervaringen van freerun lessen. Op deze manier is Mini Munki’s tot stand gekomen! Hierbij bieden wij freerunning voor kinderen van 2 tot 4 jaar! In de lessen zal de focus liggen op de motoriek van de deelnemers en het speels ontwikkelen hiervan. Daarnaast zullen er actieve spelletjes worden gespeeld en zorgen we dat de deelnemers in een uur een onvergetelijke les krijgen!

Door de maximale groepsgrootte niet hoger te maken dan 8 zorgen we voor persoonlijke aandacht voor elke deelnemer! De lessen worden veelal in het Engels aangeboden en op het moment zijn de lessen alleen nog in onze hal in Haarlem

Omdat we pas net zijn begonnen met Mini Munki’s is het aantal dagen om deze reden nog beperkt, maar in de toekomst gaan wij ervan uit dat het mogelijk is om 7 dagen per week bij ons te komen sporten!

Heb je vragen? Dan kan je een mail sturen naar: minimunkis1@gmail.com

Open Dag / Proefles

Elke maand organiseren wij een open dag speciaal voor de Mini Munki’s. Dit is een eenmalige proefles speciaal voor nieuwe leerlingen. Als de open dag goed is bevallen dan kan je je daarna inschrijven voor de vaste les!