fbpx

Competities

Door het jaar heen bieden wij bij Munki Motion verschillende competities aan. Binnen freerunnen zijn er verschillende vormen van competities en we willen al onze Munki’s de kans geven om ook hier ervaring in op te doen.

De competities zijn leuke dagen waar vooral heel veel plezier gemaakt wordt en waar je soms net een beetje uit je comfortzone wordt gehaald om nieuwe dingen te leren. Onze coaches staan klaar om de competities iedereen een succes ervaring te bezorgen.

Skill Masters

Win punten door zoveel mogelijk challenges te voltooien binnen de tijd. Dit keer zal Skill Masters plaatsvinden in de Academy in Alkmaar op de Marconistraat 5. Deelname kost 14,95 euro en kan van 7 t/m 15 jaar.

Datum
Zondag 15 mei 2022
12:45 – 17:00 uur

Style Masters

Verzin en oefen jouw beste run op de opstelling. Hierna krijg je 30 seconde de tijd om jouw run te laten zien aan de judges. Je wordt beoordeeld op moeilijkheid, creativiteit en uitvoering.

Datum
To be announced

Speed Masters

Leg de vooraf bepaalde route zo snel mogelijk af en scoor de beste tijd. Tijdens het oefenen kies je de beste technieken uit om zo snel mogelijk te eindigen.

Datum
To be announced