Skip to main content

Competities

Door het jaar heen bieden wij verschillende freerun competities aan. Binnen het freerunnen zijn er verschillende vormen van competities en we willen al onze Munki’s de kans geven om ook hier ervaring in op te doen.

Skill Masters

Win punten door zoveel mogelijk challenges te voltooien binnen de tijd. De challenges worden zorgvuldig bedacht om alle soorten technieken van het freerunnen te behandelen. Kan jij ze allemaal?

Datum
8 Oktober 2023 in Zaandam

Afgelopen
Style Masters

Verzin en oefen jouw beste run op de opstelling. Hierna krijg je 30 seconden de tijd om jouw run te laten zien aan de judges. Je wordt beoordeeld op moeilijkheid, creativiteit en uitvoering.

Datum
To be Announced

Coming Soon
Speed Masters

Leg de vooraf bepaalde route zo snel mogelijk af en scoor de beste tijd. Tijdens het oefenen kies je de beste technieken uit om zo snel mogelijk te eindigen!

Datum
17 December 2023 in Alkmaar

Afgelopen
Chase Masters

Bij chase tag gebruik je de setup en je behendigheid om je tegenspeler te slim af te zijn. Lukt het jouw om hem 30 seconden te ontwijken? Dan scoor jij een punt voor jouw team!

Datum
17 Maart 2023 in Alkmaar

Coming Soon

Freerun Competities

Wij organiseren deze freerun competities ieder jaar. Als de inschrijving online staat kan je met bovenstaande knoppen aanmelden. Aanmelden voor de competities is mogelijk voor leden en niet leden. Klik hieronder voor een kleine impressie!

De winnaars van een wedstrijd in freerun

Liever eerst nog even oefenen voordat je meedoet?