Skip to main content

Lessen

Na jarenlange ervaring in parkour & freerunning willen wij graag onze kennis doorgeven aan nieuwe beoefenaars van de sport. Onze freerun lessen zijn hierdoor professioneel, uitdagend en spannend voor jong en oud.

Topsport

Freerun voor Peuters

Beginnerscursus en Proefles

Freerun lessen

In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de freerun lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Al onze coaches hebben een freerunning achtergrond en we zorgen dat iedere leerling de aandacht krijgt om elke les met een succesbeleving naar huis te gaan.

Beginnerscursus

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste freerun lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke freerun lessen allemaal beschikbaar zijn.

De eenmalige cursus organiseren we om de week in het weekend. Klik hier rechts op de locatie voor de precieze tijden en om je aan te melden. Meedoen kan vanaf 6 jaar.

Is de proefles goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste freerun lessen? Klik dan op de ‘Inschrijven Vaste Les’ knop!

Let op: Als er te weinig aanmeldingen zijn kan de beginnerscursus geannuleerd worden. We nemen dan van te voren even contact op.

Een leerling die over een kast springt in een freerunhal

Freerun voor Peuters

Bij de Mini Munki’s kunnen de allerkleinste onder ons komen freerunnen! Dit zijn lessen voor kids van 2 tot en met 6 jaar. Voor nu worden deze freerun lessen alleen nog gegeven in Haarlem, Velserbroek en Zaandam.

Alkmaar

In de oude drukkerij op de Marconistraat 5 zijn we omringd door andere toffe sporten zoals skateboarden. Woon je in Bergen, Alkmaar of Heerhugowaard? Kom eens een keertje kijken!

Zaandam

Onze freerunhal in Zaandam kan je vinden op de Noordervaldeurstraat 15. Goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Koog aan de Zaan en Wormerveer.

Haarlem

In Haarlem geven wij freerunning in onze hal aan de Stephensonstraat 4. Deze locatie is goed te bereiken vanuit Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en Aerdenhout.

Castricum

In Castricum freerunnen wij in onze hal op de Schulpstet 21. Goed te bereiken vanaf Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Heiloo.

Velserbroek

Onze freerunhal in Velserbroek is gelegen op de Meubelmakerstraat 9A. Vanuit Santpoort, Haarlem-Noord, Haarlem, Driehuis en IJmuiden is dit goed met de fiets te bereiken.

Contact

Heb je toch nog een vraag? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Telefoon: 06 34296758
Bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur

Mail: info@munkimotion.nl
Of klik even op de ‘Let’s Talk’ knop rechtsboven