Skip to main content

Info Lidmaatschap

In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal in Velserbroek, Haarlem, Zaandam, Castricum en Alkmaar kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Tarieven

Jaarabonnement

Betaling per jaar

1x per week training
€ 350 euro

2x per week training
€ 580 euro

3x per week training
€ 735 euro

Jaarabonnement

Betaling in termijnen

1x per week training
€ 120 euro

2x per week training
€ 197 euro

3x per week training
€ 250 euro

Flexabonnement

Betaling per maand

1x per week training
€ 45 euro

Dit abonnement is altijd maandelijks opzegbaar

De eerste betaling wordt voldaan aan het einde van de maand. Als je gekozen hebt voor jaarlijkse betaling zal deze na 12 maanden weer komen, bij termijnbetaling (3x per jaar) komt deze na elke 17 weken en bij het flexabonnement elke maand.

Opzeggen

Op het flexabonnement na, is de inschrijving minimaal 12 maanden geldig. Wij hanteren wel een proefperiode van een maand. Tot een maand na inschrijven kan u de overeenkomst nog stopzetten via de mail. Na 12 maanden kan het lidmaatschap maandelijks via de mail worden opgezegd met een opzegtermijn van één maand.

Jeugdfonds Sport

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.

Een meisje die een zwaai oefent in de freerunhal en wordt geholpen bij een workshop freerunning