fbpx

Info Lidmaatschap

Freerun Les

In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal in Velserbroek, Haarlem, Zaandam en Alkmaar kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Wij staan graag voor kwaliteit. Al onze coaches hebben een freerunning achtergrond en we zorgen dat iedere leerling de aandacht krijgt om elke les met een succesbeleving naar huis te gaan.

Schoolvakanties

De vaste lessen zullen in de schoolvakanties en officiële feestdagen niet doorgaan. Tijdens de vakanties organiseren we wel kampen en andere activiteiten!

Voor het precieze vakantierooster kan u kijken op Schoolvakanties Nederland voor de regio Noord. De officiële feestdagen vindt u hier.

Betaling

De contributie kan bij ons op verschillende manieren betaald worden. In geval van inschrijving in de loop van het jaar, zal het resterende lesgeld voor dat schooljaar naar rato worden berekend.

 

    • Per jaar – 1 keer € 350
    • Per termijn – 3 keer € 120
    • 2 keer per week – 1 keer € 580 of 3 keer € 197
    • 3 keer per week – 1 keer € 735 of 3 keer € 250

De inschrijving is minimaal 12 maanden geldig. Wij hanteren wel een proefperiode van een maand. Tot een maand na inschrijven kan u de overeenkomst nog stopzetten via e-mail. Na 12 maanden kan het lidmaatschap maandelijks via de mail worden stopgezet.

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.