Skip to main content

Haarlem Gym

In Haarlem zijn wij sinds kort verhuisd naar de Stephensonstraat 4. In deze nieuwe hal hebben wij nog meer ruimte om te oefenen! Deze locatie is goed te bereiken vanuit Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en Aerdenhout. In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. Ren tegen de schuine muren, zwaai van stang naar stang, leer veilig salto’s in de foampit en overwin jouw angsten op de vele obstakels.

Lesrooster

Beginnerscursus

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Doe dan mee met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn. De eenmalige cursus is elke zondag en duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Meedoen kost € 10,-.

Vaste Les

In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Al onze coaches hebben een freerunning achtergrond en we zorgen dat iedere leerling de aandacht krijgt om elke les met een succesbeleving naar huis te gaan.

Kinderfeestjes

Ben je jarig? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee om een onvergetelijke freerun dag te ervaren, begeleid door professionele freerunners, die zelf zeker ook wat laten zien.

Meer Info

Vrij Trainen & Vakantie

Naast de lessen kan je ook lekker zelf komen springen in onze freerunhal. Bij de Open Gym kan je elk weekend 2 uur lang vrij trainen. Natuurlijk onder toezicht van een professionele freerunner!

In de schoolvakantie’s zijn wij zelfs de hele dag open en kan je nog veel meer toffe activiteiten beleven bij de Munki Days!