Skip to main content

Freerunhal Castricum

Onze freerunhal Castricum is speciaal ingericht voor freerunning, hierdoor kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. Ren tegen de schuine muren, zwaai van stang naar stang, leer veilig salto’s op de zachte mat en overwin jouw angsten op de vele obstakels.

Lesrooster

Freerunnen Castricum

Onze freerunhal Castricum ligt op de Schulpstet 21. Hier heb je alle ruimte om te leren freerunnen. Goed te bereiken vanaf Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Limmen en Heiloo.

Beginnerscursus

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Doe dan mee met de beginnerscursus. Dit is een uitgebreide proefles waar we jou de meest essentiële technieken van het freerunnen aanleren, zodat je met een goede basis kan doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn. Klik op de knop hieronder voor de precieze tijden!

Vaste Les

In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Al onze coaches hebben een freerunning achtergrond en we zorgen dat iedere leerling de aandacht krijgt om elke les met een succesbeleving naar huis te gaan.

Kinderfeestjes

Ben je jarig? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee om een onvergetelijke freerun dag te ervaren, begeleid door professionele freerunners, die zelf zeker ook wat laten zien.

Meer Info

Vrij Trainen & Vakantie

Naast de lessen kan je ook lekker zelf komen springen in onze freerunhal Castricum. Bij de Open Gym kan je elk weekend 2 uur lang vrij trainen. Natuurlijk onder toezicht van een professionele freerunner!

In de schoolvakantie’s zijn wij zelfs de hele dag open en kan je nog veel meer toffe activiteiten beleven bij de Munki Days!