Munki Motion   //   Unleash the Beast
_MG_5716

Workshop

Springen, klimmen, duiken, rollen en nog veel meer. Dat is wat je gaat leren in de workshop freerunning bij de Munki Academy. Onze professionele coaches dompelen de leerlingen onder in een compleet nieuwe ervaring die ze niet snel zullen vergeten. In onze workshops besteden wij aandacht aan techniek, conditie, inschatten van risico’s en boven alles het hebben van plezier.

Afgelopen jaar hebben wij onze eerste locatie geopend die volledig is ingericht om de sport zo goed mogelijk over te kunnen dragen aan jonge enthousiastelingen. Uiteraard kunnen de docenten niet achterblijven en die worden ook zeker uitgedaagd om een sprongetje mee te doen.

Wist je dat:
-Er al wordt gespeculeerd dat freerunnen wellicht in 2024 een olympische sport wordt.
-Freerunnen oorspronkelijk is begonnen in de buitenwijken van Parijs.
-De oprichter van Munki Motion in 2018 Nederlands kampioen freerunnen werd.

Doorstroming
Naast arrangementen voor scholen bieden wij ook wekelijkse lessen zoals iedere sportvereniging. De kinderen die freerunnen graag zouden willen beoefenen kunnen dus bij Munki Motion op les. Wij verzorgen wekelijkse lessen voor alle kinderen boven de 7 jaar.
Onze schoolarrangementen gelden ook voor alle kinderen vanaf groep 4.

Goed om te weten:
-Lessen in het Engels ook mogelijk
-Gratis wifi beschikbaar
-Makkelijk bereikbaar met OV. 400 meter van Bushalte Velserbroekse Dreef

Bent u geïnteresseerd? Vraag een offerte aan in het formulier hieronder. Mocht het niet mogelijk zijn om naar onze freerunhal te komen? Wij zijn ook erg ervaren in workshops op locatie.

Offerte

Bel nu