fbpx

Info Lidmaatschap Mini Munki’s

Freerun les voor peuters

Bij Munki Motion bieden wij sinds kort peutergym 2.0 aan. Hierbij hebben wij gekeken naar de traditionele vormen van peutergym en dit samengevoegd met onze ervaringen van freerun lessen. Op deze manier is Mini Munki’s tot stand gekomen! Hierbij bieden wij freerunning voor kinderen van 2 tot 4 jaar! In de lessen zal de focus liggen op de motoriek van de deelnemers en het speels ontwikkelen hiervan. Daarnaast zullen er actieve spelletjes worden gespeeld en zorgen we dat de deelnemers in een uur een onvergetelijke les krijgen!

Schoolvakanties

De vaste lessen zullen in de schoolvakanties en officiële feestdagen niet doorgaan. Tijdens de vakanties organiseren we wel kampen en andere activiteiten!

Voor het precieze vakantierooster kan u kijken op Schoolvakanties Nederland voor de regio Noord. De officiële feestdagen vindt u hier.

Betaling

De contributie kan bij ons op verschillende manieren betaald worden. In geval van inschrijving in de loop van het jaar, zal het resterende lesgeld voor dat schooljaar naar rato worden berekend.

  • Termijnabonnement (3x per jaar) – 130 euro
    Enkele proefles
  • Halfjaarabonnement – 175 euro
    Proefperiode van 2 weken
  • Jaarabonnement – 325 euro
    Proefperiode van 4 weken

In de proefperiode kan het lidmaatschap nog stopgezet worden. Daarna kan er na het aflopen van het lidmaatschap maandelijks via de mail opgezegd worden.

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.