Skip to main content

Info Lidmaatschap Mini Munki's

Sporten voor peuters? Hierbij hebben wij gekeken naar peutergym en dit samengevoegd met onze ervaringen van freerun lessen. Hier bieden wij freerunning voor kinderen van 2 tot 6 jaar! In de lessen zal de focus liggen op de motoriek van de deelnemers en het speels ontwikkelen hiervan. Daarnaast zullen er actieve spelletjes worden gespeeld en zorgen we dat de deelnemers in een uur een onvergetelijke les krijgen!

Tarieven

Jaarabonnement

Betaling per jaar

1x per week training
€ 350 euro

Jaarabonnement

Betaling in termijnen

1x per week training
€ 120 euro

Halfjaarabonnement

Betaling per 6 maanden

1x per week training
€ 230 euro

Flexabonnement

Betaling per maand en altijd opzegbaar

1x per week training
€ 45 euro

De eerste betaling wordt voldaan aan het einde van de maand. Als je gekozen hebt voor jaarlijkse betaling zal deze na 12 maanden weer komen. Bij termijnbetaling (3x per jaar) komt deze na elke 17 weken en bij het halfjaarabonnement na 26 weken. Bij het flexabonnement is dit elke maand.

Op het flexabonnement na, is de inschrijving minimaal 12 maanden geldig. Wij hanteren wel een proefperiode van een maand. Tot een maand na inschrijven kan u de overeenkomst nog stopzetten via de mail. Na 12 maanden kan het lidmaatschap maandelijks via de mail worden opgezegd met een opzegtermijn van één maand.

Jeugdfonds Sport

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.

Een meisje die een zwaai oefent in de freerunhal en wordt geholpen bij een workshop freerunning