Skip to main content

Info Lidmaatschap Mini Munki's

Sporten voor peuters? Hierbij hebben wij gekeken naar peutergym en dit samengevoegd met onze ervaringen van freerun lessen. Hier bieden wij freerunning voor kinderen van 2 tot 6 jaar! In de lessen zal de focus liggen op de motoriek van de deelnemers en het speels ontwikkelen hiervan. Daarnaast zullen er actieve spelletjes worden gespeeld en zorgen we dat de deelnemers in een uur een onvergetelijke les krijgen!

Betaling

De contributie kan bij ons op verschillende manieren betaald worden.

  • 1x Training per week – Jaarlijks (eenmalig € 350)
  • 1x Training per week – Termijnen (3 keer € 120)

De eerste betaling wordt voldaan aan het einde van de maand. Als je gekozen hebt voor jaarlijkse betaling zal deze na 12 maanden weer komen. Bij termijnbetaling komt deze na elke 17 weken.

De inschrijving is minimaal 12 maanden geldig. Wij hanteren wel een proefperiode van een maand. Tot een maand na inschrijven kan u de overeenkomst nog stopzetten via de mail. Na 12 maanden kan het lidmaatschap via de mail worden opgezegd met een opzegtermijn van één maand.

Jeugdfonds Sport

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.