Munki Motion   //   Unleash the Beast

Freerunning les

Na jarenlange ervaring in parkour & freerunning willen wij graag onze kennis doorgeven aan nieuwe beoefenaars van de sport. In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Onze freerunhal in Velserbroek is gelegen op de Meubelmakerstraat 9A. Vanuit Santpoort, Haarlem, Driehuis en IJmuiden is dit goed met de fiets te bereiken.

Eind 2019 gaat onze tweede freerunhal in Haarlem open. Deze is gelegen op de Grijpensteinweg 5 en is goed te bereiken vanuit Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en Aerdenhout. Beide freerunhallen zijn ook goed bereikbaar met de auto en kunt u gratis parkeren!

Beginnerscursus / Proefles

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een cursus waarbij wij jou de meest essentiële technieken van het freerunnen gaan aanleren en zo kan je met een goede basis doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn.

De cursus zal elke 2e en 4e zondag van de maand van 10:00 tot 11:30 uur gegeven worden en meedoen kost € 14,95. De betaling hiervoor kan op locatie via pin of contant voldaan worden. Aanmelden kan met het formulier hiernaast.

Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Print dan het Inschrijfformulier Munki Motion en neem hem mee naar je les!

Aanmelden Beginnerscursus

Lesrooster Velserbroek

Lesrooster Haarlem

De vaste lessen zullen in de schoolvakanties niet doorgaan.

Het is ook mogelijk om meerdere lessen per week te volgen, de contributie zal per extra les 1/3 minder zijn. Kijk voor de precieze contributiekosten op ons inschrijfformulier.

Ook kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zijn bij ons welkom. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt het lesgeld te betalen. Kijk op jeugdfonds sport en cultuur voor de spelregels en veelgestelde vragen.

Bel nu