Munki Motion   //   Unleash the Beast

Freerunning les

Na jarenlange ervaring in parkour & freerunning willen wij graag onze kennis doorgeven aan nieuwe beoefenaars van de sport. In onze speciaal voor freerunning ingerichte hal kunnen wij altijd een uitdagende en gevarieerde les aanbieden. In de lessen behandelen wij alle aspecten van freerunning en leer je om veilig je fysieke en mentale grenzen op te zoeken en te verleggen. Vele technieken komen hierbij aan bod. Zo leer je springen, landen, rollen, klimmen, zwaaien en ook spectaculaire salto’s.

Onze freerunhal in Velserbroek is gelegen op de Meubelmakerstraat 9A. Vanuit Santpoort, Haarlem, Driehuis en IJmuiden is dit goed met de fiets te bereiken.

In Haarlem geven wij freerunning in onze hal op de Grijpensteinweg 5 en is goed te bereiken vanuit Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en Aerdenhout.

Beginnerscursus / Proefles

Benieuwd of freerunning wat voor jou is? Kom dan meedoen met de beginnerscursus. Dit is een cursus waarbij wij jou de meest essentiële technieken van het freerunnen gaan aanleren en zo kan je met een goede basis doorstromen naar één van de vaste lessen. Tijdens de cursus zal je een kleine snack en wat te drinken krijgen. Ook is er op het einde tijd om even vrij te trainen terwijl er met de ouders besproken wordt welke lessen allemaal beschikbaar zijn.

De eenmalige cursus zal elke 2e en 4e zondag van de maand plaatsvinden in Velserbroek en de 1e en 3e zondag in Haarlem. De cursus duurt van 10:00 tot 11:30 uur en meedoen kost € 14,95. De betaling hiervoor kan op locatie via pin of contant voldaan worden. Aanmelden kan met het formulier hiernaast.

Is de beginnerscursus goed bevallen en wil je graag meedoen aan de vaste lessen? Print dan het inschrijfformulier en neem hem mee naar je les!

Inschrijfformulier
Info Lidmaatschap

Aanmelden Beginnerscursus

Lesrooster Velserbroek

Lesrooster Haarlem

Bel nu